Waarom kiest u ons?

Deskundig

30 jaar ervaring

Betrokken

Uw belang is ons belang

Doelmatig

Vlot, efficiënt en effectief

Betrouwbaar

Wij komen onze afspraken na

Klanten die u voorgingen:

Seminar "Het nieuwe arbeidsrecht per 1 januari 2020"

In 2020 verandert er in het arbeidsrecht weer veel. De wet "Arbeidsmarkt in balans" treedt in werking en brengt veranderingen in de verhouding vast/flex-werk en in het ontslagrecht.

De compensatieregeling treedt op 1 april in werking. De Hoge Raad zal omstreeks de datum van dit seminar zijn oordeel over de rechtmatigheid van slapende dienstverbanden geven.

Vóórdat het allemaal begint, zet ik dit en meer weer graag op een rij voor u. Hierbij nodig ik u dan ook van harte uit dit seminar bij te wonen.

Uitgebreide inhoudsopgave

In 2020 treedt de wet "Arbeidsmarkt in balans" in werking en brengt veranderingen in de verhouding vast/flex-werk en in het ontslagrecht. Wat verandert er in de verhouding vast/flex-werk precies voor u? En in het ontslagrecht? Wat betekent de wet "Arbeidsmarkt in balans" verder nog voor u?

De compensatieregeling treedt op 1 april in werking. Wat is inzake slapende dienstverbanden de stand van zaken? Wat wordt precies gecompenseerd? De hele (transitie)vergoeding die u betaald hebt of slechts een deel ervan?

Bij de transitievergoeding vervallen de afwijkende regelingen voor de kleine werkgever en de 50-plusser. Hoe zit het hierbij met het overgangsrecht, met de ontslagzaken die als het ware "door 1 januari 2020 heen" lopen?

In 2019 ten slotte zijn weer een aantal arbeidsrechtelijke wetten gemaakt en rechterlijke uitspraken gedaan, die in 2020 in werking treden of doorwerken. Ik neem de belangrijkste met u door.

In dit seminar deel ik weer graag mijn kennis met u, zodat u voor 2020 klaar bent.

Doelgroep

Werkgevers, ondernemers en bestuurders van ondernemingen. Hun adviseurs.

Vorm

Interactieve lezing

Locatie, datum en tijd

Theehuis in het Odapark te Venray, donderdagmiddag 21 november a.s.

16.00 - 16.20 uur Inloop met koffie en vlaai
16.20 - 17.30 uur Interactieve lezing
17.30 - 18.00 uur Borrel met hapjes

Aanmelding

Via het onderstaande formulier

Prijs

€ 75,-- exclusief btw

U kunt tot vijf werkdagen vóór het seminar kosteloos annuleren. Daarna bent u de volledige prijs verschuldigd.